//
du läser...
Allmänt

Årshoroskop: Så blir din ekonomi 2008

Tant Rasch Horoskop AB har äran att presentera årshoroskopet för de två mäktigaste födelsetecknen under stjärnhimlen, Vinnaren och Förloraren.

Vinnaren
Grattis. Du lyckas med allt du företar dig under året om det sker på andras bekostnad. Från och med imorgon kommer du att kliva omkring på doftande rosenblad vart du än går, bejublad av folket som älskar dig – bara för att du är du! I maj tilldelas du 453 miljarder som du självfallet slipper skatta på. 4 av dessa miljarder kommer att investera i din kommande valkampanj eftersom Sverige från och med 2010 har avskaffat partipolitiken till förmån för personkulten. (Avskaffningen av partipolitiken är redan beslutad men kommer att offentliggöras i augusti 2009 under Näringslivsveckan i Östersund.). Du som är utlandssvensk flyttar hem igen under mars månad efter åren i exil pga av löftet att du ska slippa skatta en enda krona från din miljardförmögenhet. Det enda kravet, som för övrigt är förhandlingsbart, är att du betalar dina avdragsgilla hushållsnära tjänster vitt.

Förloraren
För kännedom: Dina sjukvårdsförsäkringar som infördes av Alliansen i sann USA :anda upphör att gälla då det visar sig att Kristdemokraterna inte riktigt hade mandat att sälja heliga sjukförsäkringar här i Sverige och det är ju synd eftersom sjukvården kommer att ha privatiserats redan i april i år. Men å andra sidan kommer du ändå inte att ha råd med en privat sjukförsäkring då de kostar ca 6000 kronor i månaden och det kan ju inte du rå för som tur är. Tråkigt nog kommer att behöva ett par månader på sjukhusets specialistklinik från och med oktober då du får diagnosen Ätstörningar TROTS att du suger på ett par ramar en gång om dagen. Lite ljus finns det dock i slutet på tunneln för du upptäcker att Fonus visst har en väldans billig kista i kvistfuru som du skyndar dig att beställa medan de fortfarande går ut med erbjudandet ”Du kan när som helst slutbetala din skuld” eftersom Fonus har kontakt med Andra Sidan Inkasso. Tant Rasch Horoskop AB kan tyvärr inte gå in på fler detaljer då det här horoskopet verkar ha gått överstyr.

Annonser

About Tant Rasch

"DAMPTANT MED RÄTT ATT PÅVERKA" Lene Rasch är förmodligen en rätt vanlig tant i 50 års-trotsen med hyperaktiva egenskaper.

Diskussion

Inga kommentarer ännu.

Jag blir himla glad om du tar dig tid för en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

TANT RASCH ÄR SÅKLART EN HELT UNDERBAR

Månadsarkiv

Jag smygkollar

RSS Tarot . En del av mig

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Disneyland Can Wait

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Rebecca Rasch

RSS luleadf (bildblogg om Luleå damfotbolls A-lag)

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Marre och Jacki

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Min tama lillfirre Sushiann

David, Krokodilmördaren, Max och Maxine har fått sällskap av det bedårande nytillskottet

Besökare på sidan just nu

VARENDA TAGG :-)

Annonser
%d bloggare gillar detta: