//
du läser...
Allmänt

Mina tankars boning,

Till alla er som grubblat er vansinniga över hur för-ädlade tankeceller kan vara beskaffade. Jag vill härmed presentera ett extremt narcissistiskt och tillika metaforiskt porträttfoto (som jag hittade på webben av alla ställen!) vilket på ett ungefär EXAKT föreställer mina innersta tankars boning.

….eller vänta! Boning? Låter inte det lite väl välstädat? Äh, boning skrev jag så boning frå det bli. Mina tankars boning:

13194839e24d5adf83023a67d3e99fb9 

Haka inte upp er på färgerna. Eller förresten, gör det! Tolkningsrätten är min vill jag poängtera, men jag kan givetvis  inte bestämma åt er, resten av mänskligheten, vilket intryck ni får av mina högst intressanta tankevindlingar om precis vad som helst när jag obekymrat delar ut mitt innersta väsen till allmän beskådan. Men jag vore inte Tant Rasch om jag inte försökte övertyga er om vilket slags sammanfattande intryck av mina raschiska tankar ni bör ha.
Nej, stopp! Inte BÖR! (Bör är ett alldeles för förvirrande uttryck i de flesta sammanhang. Ett slags lurigt kugg-ord som “Vänner av Andras Ordning” så frikostigt besudlar planetens invånare med. Av den anledning stryker jag ni bör ha och byter det till ni ska ha) (Slut på parentesen) (Alltså jag menar inte att jag har slut på parenteser, bara att den förra var slut om man hade missat att det var en parentes och att den tog slut där.)

Vi börjar med det uppenbara – färgerna. Orange och svart och tvärtom, d.v.s svart och orange. Gråskalan, dagrar samt andra skiftningar undantagna eftersom de tillhör mitt spektrum. Det om något förstår förmodligen den som är färgblind. I varje fall föreställer jag mig att en totalt färgblind person förstår sig på nyanser, empiriskt baserad kunskap av åratals med svartvitt tevetittande. (Av, med? Jag fick skriva om den meningen hundra gånger pga prepositionsblackout. Detta “med” kändes mitt i allt som ett adverbial tills jag mindes alla andra grammatiska krumbukter, felsatser, påhittsord, felstavningar, latmaskkommatering, (bakgrundsröster av) kursiva mördare, *asterisksmajlisar*, brist på smajlisar, försvenskad engelska, ……., onödiga fetordspoäng, sär skrivningar, trippeltydigheter samt det värsta brottet av dem alla (om inte annat det som jag själv anser toppar irris-listan) – detta erbarmliga slarvpublicerande trots borttappade ord pga bristande korrläsning, vilka jag inte ägnat eller kommer att ägna någon tid alls (åt).) Parenteser däremot, är en mänsklig om än extremt avledande rättighet så de räknas inte.

forts från någonting som jag började berätta här ovanför innan jag förlorade mig i en utsvävning…
För vem minns inte tevekommentatorns (vad hette han nu igen?) FANTASTISKA och mycket målande färgbeskrivningar av konståkningsdeltagarnas dräkter under de stora sportevenemangen för länge, länge, länge sedan? Man lärde sig med tiden hur en höstskimrande dräkt i purpurstänkt silke ser ut i gråtoner. I varje fall gjorde jag det.

För att knyta ihop säcken pga tidsbrist, struntar jag i att förklara resten. Tänk själv.

Om Tant Rasch

"DAMPTANT MED RÄTT ATT PÅVERKA" Lene Rasch är förmodligen en rätt vanlig tant i 50 års-trotsen med hyperaktiva egenskaper.

Diskussion

2 reaktioner på ”Mina tankars boning,

  1. tack för din kommentar på min blogg !

    Publicerat av bettan | söndag 11 december 2011, 12:00 e m

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Kan de som jobbar på McDonalds bli hungriga? | Martin Lundholm - torsdag 30 augusti 2012

Jag blir himla glad om du tar dig tid för en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

TANT RASCH ÄR SÅKLART EN HELT UNDERBAR

Månadsarkiv

Jag smygkollar

RSS Tarot . En del av mig

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Disneyland Can Wait

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Rebecca Rasch

RSS luleadf (bildblogg om Luleå damfotbolls A-lag)

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Marre och Jacki

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Min tama lillfirre Sushiann

David, Krokodilmördaren, Max och Maxine har fått sällskap av det bedårande nytillskottet

Besökare på sidan just nu

VARENDA TAGG :-)

%d bloggare gillar detta: