//
AQUA

aqua2.jpg
Jag är Aqua.

Aqua har en simskola. Den heter Loch Ness Simskola AB och dess verksamhet blir som den faller kan man säga.

Aqua talar inte gärna om sig själv i tredje person men hon hälsar att hon inte är särskilt seriös och det borde alla, vilka önskar sig 168 centimeter alldeles fantastisk och underbar hamster, få veta.

AQUAS FRÅGESPALT FÖR SKRÄCKSLAGNA

Det har anlänt en hel del läsarbrev där man frågar om personliga saker. En del är lite väl privata, ni har till exempel ingenting med att göra vart jag gräver ned mitt guld. Bara för att jag är kommen av en ädel guldhamsterlinje, behöver inte det innebära att jag är rik som ett troll.

Faktum är att en hel rad tidigare generationer, sakta men säkert har blivit alltmer utblottade eftersom min gammelmormorsmormor föll för en vanlig sketen lämmel från finska sidan och sedan uppmuntrade avkomman att göra detsamma. Dvs. rasblanda oss över gränserna. Det är därför guldet i mina ådror är mer som åt lämmelgrått numera, än åt rött.

Andra har frågor om inredningstips. ”Nödljus” från Sundsvall undrar om hon ska ställa sänglampan på höger eller vänster sängbord.

Svar: Kära Nödljus. Ställ lampan på vänster sida om du är högerhänt för du kommer lättast åt kaffekoppen då, eller på höger sida om du är en risktagare, gillar kaffeskvättar på täcket, golvet och tapeterna samt är äventyrligt lagd.

49-åriga sailorn ”Gadden” från Blomstermåla har hört av sig till frågespalten han med. Han hamstrar altargrejer, typ ikoner gudinnor och sånt. Han bor fortfarande hemma hos morsan, skriver han.

Gadden har nyligen importerat en gudomlig hamster från Portugal som hans elaka mamma kallar för Fnasket. Nu funderar han att inreda sin gillestuga som en hyllning till sin gallerklättrande gudinna nr 1. Gadden har därför bestämt sig för att bygga en exakt kopia av MIN bur för att göra gudinneupplevelsen total. Han undrar om jag kan skicka planritningen över mitt hem? Självklart gör jag det.

hemmahos500.jpg

Svar: Varsågod Gadden. Hur lever livet, din gamla dassdörrsknopp. Här ovanför ser du ritningen av mitt enkla hem från ovan (Burgallret är tillfälligt bortplockat). Jag vet ej vart du ska ställa altaret, för du skickade inte måtten, men ikonerna kan du hänga i burtaket så att hon har nåt att dingla i. Fast jag skulle rekommendera att du modifierar din fantasi lite och hellre sätter på ett överlock i plast. Det blir väl så kallt om vintrarna för det blåser som fan genom gallret.

______________________________________________________________________

Andlighet
Idag skulle jag som vanligt intressera mig för det mesta som gör livet glatt, typ kultur, ekonomi och bantning.
Men så slog det mig att andlighet verkar mer stabilt. Typ själavårdande rentav. Andlighet som intresse spänner över en så bred linje. På ena sidan…

…skit å, nu ringde tvättstugeklockan, måste dra. Jag återkommer senare, de är skitsura på mig sen i förrgår! *gone*

*tbx*

alltså, på ena sidan linjen har vi den mörka sidan och på den andra den ljusa. Det tyder på att andlighet som sådan är baserad på verkliga händelser i den verkliga världen. Jag är inte riktigt säker på att religion hör till andligheten ännu. Eventuellt skulle man ju kunna rita upp en slags graaf, där man kunde pricka i ungefär vart på skalan själva religionerna ligger. Eller man kanske borde göra tvärtom? Pricka in andligheten?

Sen har jag fler funderingar om detta. Slutar andligheten på själva linjen? Eller går den över till den andra sidan. Kanske åt bägge håll? Det kan eventuellt vara det som ligger till grund för himmel och helvete. På bägge sidor EFTER själva slutet på andligheten i detta livet, vare sig det är på den mörka eller den ljusa sidan, ligger den där baksidan av andligheten.

Vidare funderar jag på varför i hela friden den där linjerade andligheten beskrivs på ett vågrät vis, då den i själva verket borde vara horisontell. Tar den mera plats på det viset? Kanske ändå andligheten bara är ett slags kosmiskt provrör placerat bland en massa andra i en sån här förvaringskorg? Och korken representerar himlen?

Jag är helt säker på att det viktigaste i andlighetens blodfyllda provrör är innehållet. Inte vad som finns utanför korken eller nedanför provrörsstället.

Nåni. De här andliga grubblerierna är förmodligen överkurs för er som inte har en mytologisk labyrint i huvudet vilket jag har. Men tro för den delen inte att jag är en tvivlare. Jag har ett sånt där provrör jag med, som alla andra, men mitt ligger i en sån där vippskål för att andligheten inte ska koagulera och ge ett felaktigt provresultat.

Jamen Amen.

<hr>

 

Aqua återkommer en annan dag.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

TANT RASCH ÄR SÅKLART EN HELT UNDERBAR

Månadsarkiv

Jag smygkollar

RSS Tarot . En del av mig

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Disneyland Can Wait

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Rebecca Rasch

RSS luleadf (bildblogg om Luleå damfotbolls A-lag)

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Marre och Jacki

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Min tama lillfirre Sushiann

David, Krokodilmördaren, Max och Maxine har fått sällskap av det bedårande nytillskottet

Besökare på sidan just nu

VARENDA TAGG :-)

Annonser
%d bloggare gillar detta: