//
Kosmisk ledare

Jag är med om så mycket konstigt förstår ni.

I morse när jag vaknade hade jag blivit utvald till Kosmisk Kontaktperson, vilket vi inte ska förkorta mer än nödvändigt.
På sätt och vis kom det lite olägligt för jag har ett par räktrålare som är på ingång, men jag gjorde de nödvändiga ritualerna och ringde sen runt i kvarteret och skrapade ihop saliga medlemmar till min nya andliga gemenskap.
Först var de lite motvilliga. Jag blev tvungen att bryta ned deras inre viljor för att sammanlänka deras med min. Sen kunde jag plötsligt läsa alla deras tankar och när jag berättade det, blev alla väldigt ödmjukt inställda till att bli gå med som ”De Mest Kosmiskt Korkade Lärjungarna i Universum”.

Det var förmodligen det där med universum som tog skruv. Alla blev som julklappsögda! Sen skickade jag ut dem på gator och torg för att tigga ihop till en ny Mercedes åt mig. De gnölade som fasen om det där först, men jag bara sa nåt om att i salig egenskap som Kosmisk Kontaktperson ansåg jag att man inte är ”riktigt Korkad” om man inte är Ren i Kanalen. Det blir man av att följa mina saliga order, sade jag.

(För tycker inte ni som jag, att om man går med i en Sekt, borde man då inte vara liiite mer inriktad på att som medlem gå ut på gatorna för att omvända pöbeln och håva in lite stålar till mig som bestämmer?)

Nå, det gick bra för mig att vara andligt uppfylld hela förmiddagen, men sen gick det åt håvetes snett. Sekulariseringsprocessen vällde in med dunder och brak…

Vad som hände var följande; De troende hade samlats i byns gemensamma bastus omklädningsrum vid lunchtid, för att bygga om duschen till min gudomliga predikstol. Byggjobbet var tankeöverfört till mig av ”Min Kosmiska Direktlinje”. När jag sen kom dit, också jag i tron (att de var klara), upptäckte jag att de satt och åt upp hela mitt förråd av Mariekex som de hittat inmurat bakom kakelväggen! Jag hade gömt dem där i händelse av bantning.

Vad jag vet så håller man inte de dyrkande massorna med fika i onödan, eller hur, en liten handpåläggning mellan varven ska räcka, enligt handboken. Jag gick alltså till attack omedelbart och hann handpåla ett par stycken av de söligaste med spikpistolen, innan de andra, ivriga som attan, kastade sig mot predikstolen och byggde.

Sen kom Stig förbi mitt i allt. Jag avskyr honom. Stig är vår kvarterspolis och tror han är nå´. Han klev in som nån annan macho, utan att knacka ens en gång, och döpte omedelbart om omklädningsrummet till Brottsplatsen. Det tyckte de dyrkande idioterna som överlevt, var så fint och påhittigt, att de slängde sig framför HONOM, kröp och krälade rentav, och bad om nåd. Och ändå var det JAG som var deras oemotsagde Ledare, deras Kosmiska Kontaktperson.

Dynga och Demoner, vad less jag blir på folks mesighet.
Jag lade ner projektet direkt och gick hem. Inte ids jag hålla på att leda folk som krälar för andra.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

TANT RASCH ÄR SÅKLART EN HELT UNDERBAR

Månadsarkiv

Jag smygkollar

RSS Tarot . En del av mig

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Disneyland Can Wait

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Rebecca Rasch

RSS luleadf (bildblogg om Luleå damfotbolls A-lag)

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

RSS Marre och Jacki

  • Ett fel har uppstått; flödet är troligen nere. Försök på nytt senare.

Min tama lillfirre Sushiann

David, Krokodilmördaren, Max och Maxine har fått sällskap av det bedårande nytillskottet

Besökare på sidan just nu

VARENDA TAGG :-)

Annonser
%d bloggare gillar detta: